NATIONALPARK MOLS BJERGE HIKING

Velkommen i Nationalpark Mols Bjerge

Nationalpark Mols Bjerge Hiking er en vandrevent i tilknytning til Nationalpark Outdoor Festival 2017, som finder sted samme weekend 26. - 27. august 2017.

Nationalpark Mols Bjerge Hiking er en ny vandreevent i Nationalpark Mols Bjerge med fokus på naturoplevelser, fælleskab og friluftsliv i teltlejren midt i Nationalpark Mols Bjerge. En stor fælles oplevelse midt naturen med aftensmad lavet af Molbordet med råvarer fra lokalområdets producenter.

Inviter venner og familie med på en unik vandretur - fællesskab i naturen.

Tilmelding - tryk her

 

Program

LØRDAG 26. AUGUST 2017

Ankomst og registerering åbner kl. 09.00 på Besøgscenter Øvre Strandkær, Strandkærvej 7, 8400 Ebeltoft.
Parker i området - vi returnerer hertil søndag.

Kl. 10.00 vandrer vi afsted fra Besøgscentret midt i Mols Bjerge med rygsæk og alt vores udstyr.

Den smukke, guidede rute fører os ind i Nationalpark Mols Bjerges hjerte. Via veje og stier vandrer vi ind i det kuperede område med istidens tydelige tegn. Kysten, strandenge, skove og åbne heder vil møde deltagerne på turen første dag. Vi venter på hinanden og har fokus på fællesskab og fomidling. Vores lokale guide, Elsebeth Sørensen, fra vandrefirmaet Profilsund vil guide deltagerne begge dage.

Deltagerne medbringer selv frokost til både lørdag og søndag. Der vil være tid til at lave maden og nyde den på ruten ud lørdag og retur søndag. Husk også lidt sødt til blodsukkeret.

Vel fremme i den sydlige del af Mols Bjerge vil vi sammen etablere en teltlejr på græsarealer ved en lokal campingplads med toiletter og mulighed for bad. Vi byder på en lækker aftensmad fra Molbordet - lokale råvarer sat sammen til et lækkert måltid. Aftensmaden serveres klar og færdig til at nyde med trætte fødder og glade smil.

Efter aftensmaden tænder vi et lejrbål som i de gode gamle spejderdage og slutter dagen af i samlet flok. Sidste mand slukker bålet. Sov godt.

SØNDAG 27. AUGUST 2017

Søndag står vi op kl. 07.00 og spiser morgenmad sammen.Morgenmaden serveres  Guiden byder på boller med pålæg og kaffe/the.
Efter morgenmaden begynder vi at pakke sammen og forlader teltlejren kl. 09.00 i fælles flok og går via en smuk rute tilbage til Besøgscentret. Undervejs er der igen mulighed for at deltagerne kan tilberede og nyde deres medbragte frokost. Der må gerne nørdes med brændere, kogegrej og spændende retter.

Eventen forventes at slutte senest kl. 14.00 på Besøgscenter Øvre Strandkær, Strandkærvej 7, 8400 Ebeltoft, og herfra kan vi alle drage hjem med en stor fælles oplevelse.

Vi håber at vi ses igen i 2018 til den udvidede vandretur med 3 dages vandring.

Oplev Mols Bjerge i vandrestøvler

Udstyr til vandreturen

Minimums grejliste:

  • - Rygsæk
  • - Energi til turen (slik, frugt m.m.)
  • - Telt
  • - Sovepose og liggeunderlag
  • - Vanddunk
  • - 2 x frokost (evt. primitiv brænder)
  • - Service til aftensmad og morgenmad
  • - Skiftetøj alt efter vejret.
  • - Passende tøj til vejret og den kølige aften og morgen
  • - Gode vandresko

 

Bagagen kan afleveres ved afgang og transporteres til lejren.
Her skal der medbringes en turtaske til mad og drikkevarer.

Velkommen i Nationalpark Mols Bjerge

Nationalpark Mols Bjerge Hiking - er en vandrevent i tilknytning til Nationalpark Outdoor Festival 2017, som finder sted samme weekend 26. - 27. august 2017. Se de mange andre aktiviteter på siden om events.

Nationalpark Mols Bjerge Hiking er en ny vandreevent i Nationalpark Mols Bjerge med fokus på naturoplevelser, fællesksab og friluftsliv i teltlejren midt i Nationalpark Mols Bjerge. En stor fælles oplevelse midt naturen.

Inviter venner og familie med på en unik vandretur - fællesskab i naturen.

Arrangør: Ebeltoft Outdoor.

Fællesskab og Naturoplevelser